vCTO

 

Experienta si know-how-ul unui CTO la un click distanta

Coordoneaza-ti tehnologiile, procesele interne si obiectivele de afaceri cu ajutorul unui virtual CTO care iti automatizeaza suportul IT cu scop preventiv:

Contacteaza-ne acum

Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

  Nume*

  Prenume*

  Corporate Email*

  Nr. Telefon

  Mesaj:


  Ofera-i timp departamentului tau tehnic, automatizand sarcinile recurente cu ajutorul unui vCTO

  vCTO este un serviciu de support IT exclusiv remote, facilitat prin intermediul unei aplicatii in cloud, care asigura un management IT integrat, in scop prevenitv, la nivelul intregii infrastructuri IT: computere, servere si servicii aferente.

  Companiile pot alege sa ruleze aplicatiile lor pe o infrastructura de tip IaaS avand la dispozitie diferite sisteme de operare si platforme. Acestea nu mai sunt nevoite sa investeasca in hardware si licente costisitoare.

  Poti implementa noi tehnologii fara a fi nevoie sa investesti in infrastructura de baza, ceea ce va accelera inovarea si cresterea afacerii.

  Prin IaaS, companiile au un control mult mai mare cand vine vorba de CAPEX vs OPEX deoarece nu mai sunt nevoite sa achizitioneze in mod direct resursele IT necesare pentru a mentine propriile servere, optimizand astfel costurile de intretinere si administrare.


  IaaS permite companiilor sa adauge sau sa elimine rapid putere de procesare si stocare pentru a se adapta la nevoile fluctuante ale afacerii.

  Elimina investiile majore si neprevazute, acceseaza resursele de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie si cat ai nevoie printr-o solutie IaaS flexibila.Cu IaaS beneficiezi de o alocare dinamica a resurselor si poti scala in sus sau in jos atunci cand cererea este ridicata sau redusa.

  SERVICII vCTO

  Suportul tehnic de care are nevoie businessul tau ca sa livreze peste asteptari

  Patch Management
  Patch Search and Deploy; Patch Status Summary; Run Windows Update: All / Critical / Security / Service Pack; Install Microsoft Office Updates; Install Driver Updates (Hardware); Install Java updates; Install Adobe updates; Software updates; Reboot If Needed; Exclude Patches
  Monitorizare si alerte instante
  System resources; Logged-in users; Network & IP Monitoring; SNMP Monitoring; Windows updates; SQL Server; Exchange; Active Directory; VMware; Hyper-V & SNMP enabled devices
  Mentenanta IT recurenta
  Create System Restore Point; Deleting Temp Files & Internet History; Reboot; Defragment (All disks); Run Checkdisk (All disks); Run Scripts
  Suport IT remote reactiv
  Task Manager; Service Manager; Command Prompt Access; Acces remote in mod securizat; Dezinstalat sau instalat aplicatii; Rulat scripturi; Instalat patch-uri
  Integrari
  Bitdefender & solutii IT de tip business continuity & disaster recovery; Cloud & data-center;
  Wiki IT
  Documentarea soluțiilor identificate; Proceduri de Onboarding & Offboarding; Management de parole
  Raportare si auditare
  Raport lunar de activitate cu evidentierea situatiilor repetitive; Audit IT – inventariere si scanare de vulnerabilitati;
  IT Infrastructure Management
  Hardware and software inventory management; Operating system and MS Office distribution; Antivirus type and license status monitoring; HDD & hardware (CPU, memory) usage monitoring and alerts; Detailed server and workstation configuration and status
  Procesare tichete prin AI [NOU]
  Rezumate tichete; Traducere informatii din tichete; Informatii necesare pentru solutionare; Ofera solutii alternative;
  CLIENTII NOSTRI

  De 14 ani, peste 100+ de businessuri au incredere in serviciile noastre

  BENEFICII VIRTUAL CTO

  Automatizeaza suportul tehnic si dezvolta-ti businessul fara griji

  Reducerea costurilor
  Angajarea unui CTO cu norma intreaga poate fi costisitoare, dar un virtual CTO poate oferi acelasi nivel de expertiza la o fractiune din cost, ceea ce poate fi extrem de benefic pentru intreprinderile mai mici sau in crestere.
  Expertiza tehnica la zi
  Un CTO virtual are cunostinte tehnice extinse si expertiza, care iti pot ajuta businessul sa ramana la curent cu toate procesele tehnice, fara sa fie nevoie sa investesti timp si resurse umane pentru a oferi training.
  Disponibilitate flexibila
  Cand vine vorba de suport tehnic, oamenii se asteapta la servicii disponibile 24/7. Un vCTO te poate ajuta sa oferi solutii flexibile, in functie de nevoile tehnologice fluctuante sau aglomerarile sezoniere.
  Solutii corecte si uniforme
  Cu un sistem automatizat, poti fi sigur ca solutiile pe care le primesc clientii/utilizatorii sunt de incredere, corecte si eficiente. Serviciul automatizat nu se loveste de impedimente precum erori umane sau lipsa de cunostinte.
  TESTIMONIALE

  Suntem parteneri de incredere pentru toti clientii nostri

  FAQ – INTREBARI SI RASPUNSURI

  Intrebari frecvente

  1
  Ce este un vCTO?

  vCTO este un serviciu de support IT exclusiv remote facilitat prin intermediul unei aplicatii in cloud, care asigura un management IT integrat, in scop prevenitv, la nivelul intregii infrastructuri IT: computere, servere si servicii aferente.

  2
  Ce inseamna pentru un vCTO sa automatizeze asistenta tehnica?

  Automatizarea suportului tehnic presupune utilizarea inteligentei artificiale (AI) si a tehnologiilor de invatare automata (ML) pentru a oferi servicii de asistenta tehnica fara interventie umana.

  3
  Care sunt beneficiile automatizării suportului tehnic cu un vCTO?

  Unele dintre beneficiile automatizarii suportului tehnic cu un vCTO includ timpi de raspuns mai rapid, disponibilitate 24/7, costuri reduse, precizie sporita si satisfactie imbunatatita a clientilor.

  4
  Cum imi pot transfera aplicatiile de pe serverele proprii sau de pe serverele unui alt provider?

  Dupa evaluarea infrastructurii tale actuale, iti vom pregati un plan de migrare care nu iti va afecta operatiunile curente ale business-ului.

  5
  Un vCTO care automatizeaza asistenta tehnica poate lucra cu echipele tehnice existente?

  Da, un vCTO care automatizeaza asistenta tehnica poate lucra alaturi de echipele tehnice existente, oferind asistenta si indrumari suplimentare dupa cum este necesar. Scopul lui nu este sa inlocuiasca specialistii, ci sa le eficientizeze munca, preluand dintre sarcinile repetitive.

  6
  Este sigur sa folosesti un vCTO cand vine vorba de gestionarea datelor sensibile?

  a, un vCTO respecta masurile de securitate pentru a proteja datele sensibile, cum ar fi criptarea, autentificarea cu mai multi factori si trece prin audituri regulate de securitate.

  CERTIFICARI

  Pentru nevoile tale de business, poti conta pe cei mai buni specialisti in domeniu

  Cand vine vorba de expertiza tehnica, ne mandrim cu faptul ca putem oferi clientilor nostri serviciile unor specialisti cu o vasta experienta in IT si in felul in care tehnologia sustine atingerea obiectivelor de business. Echipa noastra are cunostintele, certificarile si profesionalismul necesare businessului tau pentru a creste.

  CERTIFICARI LA NIVELUL COMPANIEI
  CERTIFICARI TEHNICE LA NIVEL DE ECHIPA
  SUNTEM LA UN MESAJ DISTANTA

  Conteaza pe expertiza noastra pentru solutii de IT management care sa-ti sustina businessul.

  Contacteaza-ne acum

  Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

   Nume*

   Prenume*

   Corporate Email*

   Nr. Telefon

   Mesaj:


   Sună-ne aici Întreabă-ne aici