Serviciu de support IT exclusiv remote facilitat prin intermediul unei aplicatii in cloud-ul Microsoft, care asigura un management IT integrat, in scop prevenitv, la nivelul intregii infrastructuri IT, avand disponibile urmatoarele componente:

Patch management
Actualizari software

Mentenanta recurenta automata
Revizie periodica

Raport lunar de activitate si
auditare in timp real

Integrare cu solutii de tip antivirus, conectivitate remote si back-up

Suport IT remote
de tip reactiv

Monitorizare
si alerte in timp real

Aplicatia pe care o utilizam este complementara, preluand activitati recurente si dand astfel ocazia departamentului tehnic sa devina mai productiv și sa ofere servicii cu un grad mai mare de personalizare.

De cele mai multe ori, intr-un context care vizeaza securitatea si funcționalitatea unui sistem informatic, detaliile fac diferența si acestea se ascund in operatiuni rutiniere.

Informatia confera putere si suntem constienti de pericolul expunerii ei, drept urmare luam masurile necesare pentru a va reprezenta interesele de business.

# HyperCubic
Întreabă-ne aici

Completarea chestionarului de mai jos, urmat de o intalnire in care intelegem particularitatile activitatii si provocarile business-ului, vor facilita accesul la un ansamblu de solutii si servicii IT, creionand astfel cadrul unei viitoare colaborari.

Sună-ne aici Întreabă-ne aici