Creeaza un model hybrid si anume, servicii externalizate dar totusi personalizate, la nivelul specificului activitatii, a cunostintelor tehnice necesare dar mai ales a culturii organizationale si a aspectelor care tin de moralitate.

Globalizarea afacerilor a atras dupa sine si o globalizarea a competentelor, accesul la anumite cunostinte generale sau specifice fiind unul democratizat si la niste tarife cat se poate de competitive.

Scop – un serviciu personalizat 100%

Provocare – calibrarea pe fisa postului si intergrarea cu o echipa deja formata

Diferenta principala dintre externalizarea serviciilor IT si alocarea de personal IT este ca in cadrul primului model furnizorul de servicii isi ia angajamentul vizavi de obtinerea unui anumit rezultat (de exemplu monitorizarea si administrarea infrastructurii IT) la un tarif si in niste conditii predefinite.

In cazul alocarii de personal IT, serviciul pune la dispozitie o resursa calificata, pentru un anumit numar de ore, cu niste obiective clar trasate si o activitate gestionata integral de compania client. Urmand modelul “spend money to make money”, o alocare dinamica de resurse te ajuta sa devii mai eificient si mai flexibil, fix atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Reusim sa gestionam eficient factorul uman incepand cu procesul de recrutare care are la baza analiza si evaluarea comportamentala, implicit realizarea unui profil psihologic al viitorului angajat si terminand cu contractul de angajare, fisa postului si traininguri periodice pe partea de management si comunicare.

Beneficii

# HyperCubic
Întreabă-ne aici

Completarea chestionarului de mai jos, urmat de o intalnire in care intelegem particularitatile activitatii si provocarile business-ului, vor facilita accesul la un ansamblu de solutii si servicii IT, creionand astfel cadrul unei viitoare colaborari.

Sună-ne aici Întreabă-ne aici