Business Continuity & Disaster Recovery Plan

Pregatire. Anticipare.


  • Riscuri & Amenintari

    Infrastructura IT este stalpul de sustinere al fiecarei companii. Insa ce se intampla atunci cand sistemul intampina probleme? La ce riscuri se expune compania? Raspunsul este simplu: pot aparea pierderi de informatii, activitatea este perturbata, iar productivitatea si profitul scad. Business Continuity & Disaster Recovery Plan este un pas crucial in inlaturarea acestor situatii.

  • Siguranta & Continuitate

    Pentru a beneficia de un plan cat mai eficient, este necesar sa identificam activitatile cheie, dar si echipamentele indispensabile activitatii la parametrii normali.  Odata identificate aceste elemente, trasam un plan de actiune care sa asigure inlaturarea factorilor perturbatori si sa protejeze aspectele critice ale companiei.

  • Back-up

    In completarea acestor actiuni, aducem o serie de masuri preventive, de tip Disaster Recovery. In cazul unei situatii de criza, ele ne permit sa readucem functionarea sistemului IT la parametrii normali, sa evitam pierderea de date si sa reducem  la minimum efectele neplacute ale acestor situatii.