Servicii Business & Apps

Analiza. Strategie. Preventie.


 1. 1
  Constientizarea pericolelor

  Fie amenintari de natura IT, puncte slabe sau puncte forte, auditul le va evidentiaza pe toate, oferindu-ne o imagine clara a pericolelor la care compania este expusa si a modalitatilor de prevenire a acestora.

 2. 2
  Predictabilitate

  Un audit IT periodic ne permite sa anticipam nevoile de business si sa aliniem sistemul IT la asteptarile tale.

 3. 3
  Optimizare investitiilor

  Configuram, alaturi de client, un plan de investitii IT care sa eficientizeze nu doar activitatea angajatilor, cat si profitabilitatea companiei pe termen lung.

 1. 1
  Optimizarea activitatii

  Prin natura sa, Business Continuity & Disaster Recovery Plan vizeaza aducerea sistemului IT la un nivel de calitate care sa sustina fluiditatea activitatii companiei tale.

 2. 2
  Siguranta

  Acest plan este polita de asigurare a oricarei companii, indiferent de marimea sa. Un plan bine conceput si implementat poate diminua vizibil impactul unei situatii critice.

 3. 3
  Continuitate

  Prin intermediul unui plan de actiune in cazul unui dezastru, este asigurat unul dintre cele mai importante aspecte ale unui inalt nivel de calitate: continuitatea.

 1. 1
  Integrabilitate

  Solutiile se pot integra pe orice echipament, fie ca vorbim despre un desktop, laptop, tableta sau telefon, indiferent de sistemul de operare.

 2. 2
  Eficienta

  Cu ajutorul acestor solutii informatice, activitatea companiei tale este eficientizata, iar fluxul comercial este optimizat.

 3. 3
  Reducerea costurilor

  Atat Google cat si Microsoft ofera certificare pentru server, eliminand acest cost suplimentar.