IT Outsourcing

Eficienta. Performanta. Optimizare.


 1. 1
  Rapiditate & Eficienta

  Suportul remote ofera posibilitatea solutionarii problemelor in doar cateva minute, eliminand timpii morti ai deplasarii unui tehnician la fata locului.

 2. 2
  Costuri reduse

  Elimand necesitatea deplasarilor, obtinem usor si optimizarea costurilor.

 3. 3
  Accesibilitate

  Suportul remote nu este influentat de pozitia geografica a clientului. Fie ca echipa tehnica se afla la 10 sau la 200 de km distanta, clientul beneficiaza de interventii rapide si eficiente.

 1. 1
  Flexibilitate

  Aceste doua solutii sunt un mod sigur de a asigura o mai mare flexibilitate a proceselor de lucru, ajutand, de asemenea, la imbunatatirea eficientei angajatilor dumneavoastra si, implicit, a intregii companii.

 2. 2
  Mobilitate

  Intr-o era a echipamentelor mobile, solutiile Cloud ofera posibilitatea de a accesa informatia usor si in siguranta, de pe orice dispozitiv.

 3. 3
  Accessibilitate

  Datele stocate in Cloud pot fi accesate oricand si de oriunde, eliberand utilizatorul de un birou fizic si permitandu-i sa isi continue activitatea chiar si in afara acestui spatiu.

 1. 1
  Avantaj competitiv

   O companie bine protejata, ale carei date sunt confidentiale si care se bucura de o infrastructura greu de atacat, va avea mereu un important avantaj competitiv.

 2. 2
  Stabilitate

  Precautia si datele bine protejate sunt unele dintre elementele cheie ale unui sistem stabil, care sa poate sustine si proteja activitatea unei companii.

 3. 3
  Continuitate
  Solutiile de back-up sunt polita de asigurare a companiei, sustinand continuitatea activitatii chiar si in situatii neplacute. 
 1. 1
  Eficienta & Rapiditate

  Atat asistenta remote, cat si interventiile on-site, rezolva problemele in cel mai scurt timp posibil si reduc impactul lor asupra companiei. 

 2. 2
  Consultata la achizitionarea echipamentelor

  Specialistii nostri sunt mereu gata sa va ajute in alegerea celor mai potrivite piese de echipament pentru nevoile existente, astfel incat investitia sa aiba un efect vizibil si cat mai rapid.

 3. 3
  Functionalitatea sistemului IT

  Abonamentele de mentenanta isi propun sa aduca sistemul informatic la un nivel superior de calitate, care sa asigure parametrii optimi de functionare.