Infrastructure as a Service


HyperCubic: infrastructura in cloud si securitate de ultima generatie

Accelereaza-ti transformarea digitala, atinge-ti obiectivele si dezvolta-ti afacerea in ritmul tau cu o infrastructura IaaS in cloud.

Contacteaza-ne acum

Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

  Nume*

  Prenume*

  Corporate Email*

  Nr. Telefon

  Mesaj:


  Obtine mai mult control, predictibilitate si siguranta cu o infrastructura care raspunde nevoilor tale de business.

  Optimizeaza costurile si alege o infrastructura IaaS in cloud care iti ofera flexibilitate, securitate si continuitate in business indiferent de context.

  Companiile pot alege sa ruleze aplicatiile lor pe o infrastructura de tip IaaS avand la dispozitie diferite sisteme de operare si platforme. Acestea nu mai sunt nevoite sa investeasca in hardware si licente costisitoare.

  Poti implementa noi tehnologii fara a fi nevoie sa investesti in infrastructura de baza, ceea ce va accelera inovarea si cresterea afacerii.

  Prin IaaS, companiile au un control mult mai mare cand vine vorba de CAPEX vs OPEX deoarece nu mai sunt nevoite sa achizitioneze in mod direct resursele IT necesare pentru a mentine propriile servere, optimizand astfel costurile de intretinere si administrare.


  IaaS permite companiilor sa adauge sau sa elimine rapid putere de procesare si stocare pentru a se adapta la nevoile fluctuante ale afacerii.

  Elimina investiile majore si neprevazute, acceseaza resursele de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie si cat ai nevoie printr-o solutie IaaS flexibila.Cu IaaS beneficiezi de o alocare dinamica a resurselor si poti scala in sus sau in jos atunci cand cererea este ridicata sau redusa.

  BENEFICII MANAGEMENT IT INTEGRAT

  Externalizeaza-ti grijile catre o echipa de experti

  Securitate sporita 
  In caz de amenintari cibernetice, virusi sau erori umane, datele pot fi recuperate si poti sa iti asiguri continuitatea businessului. Datele stocate in IaaS prin BaaS (back-up-as-a-service) sunt criptate, minimizand riscurile.
  Siguranta datelor
  Daca datele sunt pierdute sau sterse, copiile de rezerva sunt disponibile si usor de localizat. Nivelurile multiple de redundanta asigura stocarea mai multor copii ale datelor companiei tale in locatii independente una de cealalta.
  Scalabilitate

  Externalizarea serviciilor de IaaS intr-un data center aduce oricarui business un control mai bun asupra resurselor folosite. Resursele fiind alocate in functie de nevoile business-ului.

  Externalizarea riscului
  Un data center este mult mai putin probabil sa fie supus amenintarilor tipice ale hackerilor, dezastrelor naturale si erorilor utilizatorilor. Datele sunt criptate, ceea ce minimizeaza si mai mult riscul.
  Eficientizarea costurilor 

  Bugetele necesare intretinerii unui centru de date (hosting servere, racire, securitate, mentenanta) pot fi destul de ridicate. Prin externalizare, costul poate fi optimizat considerabil.

  Conformitate GDPR
  Prin stocarea datelor intr-un data center local, ramai in conformitate cu politicile pentru protectia datelor din Romania si ai siguranta ca toate reglementarile in vigoare vor fi respectate cu strictete.
  CLIENTII NOSTRI

  De 14 ani, peste 100+ de businessuri au incredere in serviciile noastre

  IaaS, intr-un Data Center din Bucuresti,
  adaptat nevoilor tale de business

  Centrul nostru de date respecta cele mai exigente norme din domeniu si este capabil sa ofere caracteristici tehnice la cel mai inalt nivel:
  PARTENERII NOSTRI

  Parteneri tehnologici ai data center-ului HyperCubic

  HYPERHOST – PRIVATE MANAGED CLOUD

  Poti conta pe tehnologia si expertiza noastra pentru solutii IT complete si administrate

  Firewall as a Service (FWaaS)
  Protejeaza-ti reteaua de acces neautorizat din internet, obtine mai multa flexibilitate si scalabilitate cu un singur serviciu in cloud, securizat si gestionat de profesionisti.
  Infrastructure as a Service (Iaas)

  Nevoia de integrabilitate, colaborare si securitate, face ca mediul virtual sa fie prima optiune a companiilor care isi definesc sau isi adapteaza strategia de dezvoltare la provocarile actuale ale mediului de business.

  Backup as a Service si Disaster Recovery 
  Un serviciu gestionat de backup si recuperare a datelor pentru a-ti asigura protectia si continuitatea businessului indiferent de riscul la care esti expus.
  Private Cloud 

  Daca iti doresti un control sporit asupra datelor si personalizare maxima a serviciilor, poti opta pentru un cloud privat intr-o platforma dedicata. Nu mai depinzi de o infrastructura IT fizica.

  Virtual Private Server (VPS)
  Gazduieste website-uri sau aplicatii fara griji cu ajutorul unei solutii cu sisteme de operare preinstalate, gata sa raspunda nevoilor tale de business. 
  Gazduire Mail, Domeniu sau website

  Pentru a-i asigura o prezenta online sigura afacerii tale, conteaza pe serviciile de hosting oferite de HyperCubic. 

  TESTIMONIALE

  Suntem parteneri de incredere pentru toti clientii nostri

  FAQ – INTREBARI SI RASPUNSURI

  Intrebari frecvente

  1
  Ce este IaaS (infrastructure as a service)?

  Infrastructure-as-a-Service, alias IaaS, este un termen de cloud computing. IaaS inseamna furnizarea catre clienti a unui mediu IT scalabil, cu putere de calcul variabila care poate sa creasca in functie de nevoile companiei. IaaS permite companiilor sa isi dimensioneze resursele in functie de nevoi, evitand investitii de capital semnificative pentru achizitia, implementarea si mentenanta tehnologiilor. Serviciul este facilitat pe baza unei subscriptii lunare.

  2
  Carui tip de companii sunt dedicate serviciile de tip IaaS prin centru de date oferite de HyperCubic?

  Serviciile noastre sunt concepute sa sprijine IMM-urile, dar si companiile mari de tip enterprise. Avem solutii de optimizare a bugetului IT adaptate oricaror cerinte, indiferent de complexitatea acestora.

  3
  Care este durata minima contractuala pentru serviciile HyperCubic?

  Serviciul poate fi contractat sub forma de subscriptie lunara sau anuala. Durata contractului depinde de complexitatea proiectului si poate varia intre 12 si 36 luni. Suntem flexibili in negociere, vizam o colaborare echitabila iar colegii nostri va pot oferi mai multe detalii in cadrul unei intalniri.

  4
  Cum imi pot transfera aplicatiile de pe serverele proprii sau de pe serverele unui alt provider?

  Dupa evaluarea infrastructurii tale actuale, iti vom pregati un plan de migrare care nu iti va afecta operatiunile curente ale business-ului.

  5
  Care sunt avantajele alegerii serviciilor de tip IaaS gestionate de Hypercubic?

  Prin oferirea solutiilor IT de tip Managed, ne asumam responsabilitatea pentru implementarea, administrarea si monitorizarea acestora. Suportul si optimizarea continua a infrastructurii tuturor clientilor nostri reprezinta o prioritate. Cu ajutorul unei echipe dedicate, ne asiguram ca infrastructura IT care iti pune businessul in miscare tine pasul cu schimbarile care apar.

  6
  HyperCubic detine infrastructura IT sau doar revinde serviciile altor furnizori terti?

  Detinem locatia in care se afla data-centerul prin intermediul caruia facilitam solutiile IT clientilor nostri, precum si echipamentele IT fizice.

  7
  Care este rata de uptime a centrului de date?

  In esenta, daca te intrebi cat timp functioneaza serviciile noastre, te putem asigura ca avem o rata de uptime de 99,8%.

  CERTIFICARI LA NIVELUL COMPANIEI
  CERTIFICARI TEHNICE LA NIVEL DE ECHIPA
  CERTIFICARI

  Pentru nevoile tale de business, poti conta pe cei mai buni specialisti in domeniu

  Cand vine vorba de expertiza tehnica, ne mandrim cu faptul ca putem oferi clientilor nostri serviciile unor specialisti cu o vasta experienta in IT si in felul in care tehnologia sustine atingerea obiectivelor de business. Echipa noastra are cunostintele, certificarile si profesionalismul necesare businessului tau pentru a creste.

  SUNTEM LA UN MESAJ DISTANTA

  Conteaza pe expertiza noastra pentru solutii de IT management care sa-ti sustina businessul.

  Contacteaza-ne acum

  Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

   Nume*

   Prenume*

   Corporate Email*

   Nr. Telefon

   Mesaj:


   Sună-ne aici Întreabă-ne aici