HyperCubic cybersecurity:

Securitate cibernetica prin servicii complet administrate

Protejeaza-ti reteaua de acces neautorizat si obtine mai multa flexibilitate si scalabilitate cu un serviciu sigur, gestionat in cloud.

Contacteaza-ne acum

Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

  Nume*

  Prenume*

  Corporate Email*

  Nr. Telefon

  Mesaj:


  Securizeaza-ti traficul de retea printr-o solutie de securitate IT scalabila, flexibila si cloud based

  Firewall as a Service (FWaaS) este o solutie firewall livrata ca un serviciu bazat pe cloud, care permite companiilor sa simplifice infrastructura IT fara a face un compromis vizavi de securitatea sistemului IT. Acesta ofera capacitati firewall de ultima generatie (NGFW):

  FWaaS este un serviciu bazat pe cloud administrat și facilitat de HyperCubic. Serviciile noastre ajuta businessurile aflate in crestere sa isi scaleze cu usurinta FWaaS in functie de nevoile lor suplimentare de securitate si servicii. Echipa noastra de specialisti certificati in cybersecurity isi imbunatateste constant practicile pentru a preveni atacurile cibernetice.

  FWaaS securizeaza traficul de retea din locatii remote. Astfel, utilizatorii care isi desfasoara activitatea remote pot accesa intr-un mod securizat resurele companiei.

  FWaaS poate unifica traficul de retea din diverse retele si locatii geografice printr-o arhitectura simpla. Printr-un overview simplificat, firewall as a service le permite echipelor specializate sa aplice cu usurinta noi reglementari si politici de retea.


  Daca businessul tau nu dispune de cunostintele sau resursele pentru a va forma o echipa IT proprie, externalizarea acestor servicii de securitate cibernetica nu doar ca va economisi timp si bani, dar iti va oferi expertiza extinsa si securitate 24/7.

  BENEFICII HYPERCUBIC FWaaS (FIREWALL AS A SERVICE)

  Alege sa iti externalizezi grijile in cloud

  Securitate unificata si cloud security
  Securitatea unificată la nivel de Cloud implica combinarea mai multor unelte de securitate sub o singura umbrela, cu o redundanta crescuta, pentru protectie imbunatatita impotriva atacurilor cibernetice si scurgerilor de date.
  Management de securitate centralizat
  Prin Firewall as a Service poate fi implementata o solutie de centralizare, inspectie si securizare a traficului diferitor locatii secundare si al utilizatorilor remote. Incredere imbunatatita in companie si pentru parteneri, client si angajati.
  Scalabilitate si
  flexibilitate

  Dimensiunea si nevoile companiei determina capacitatea de protectie a traficului pe internet. FWaaS va permite sa alegeti cand si cum sa aplicati politicile de securitate pentru a proteja procesele si activele.

  Investitii de tip OpEx, nu costuri
  Tehnologiile dedicate securitatii ajuta afacerile sa tina pasul cu neprevazutul si sa prospere in orice context, asigurand succesul pe termen lung. Revizuirea si imbunatarirea continua sunt esentiale in acest context.
  CLIENTII NOSTRI

  De 14 ani, peste 100+ de businessuri au incredere in serviciile noastre

  HYPERSECURE - PRIVATE MANAGED SECURITY

  Poti conta pe tehnologia si expertiza noastra pentru solutii si servicii de securitate cibernetica administrate

  SOLUȚII IT

  vCTO

  Suport IT exclusiv remote facilitat prin intermediul unei aplicatii in cloud, care asigura un management IT integrat, in scop prevenitv, la nivelul intregii infrastructuri IT.

  SOLUȚII IT

  FWasS

  Solutie Firewall as a service in cloud care poate fi scalata rapid pentru a satisface cresterea retelei. Se adapteaza usor la dimensiunea, configuratia si cerintele de securitate ale oricarui client.

  SOLUȚII IT

  FortKnox

  Audit IT de tip Vulnerability Assesment pentru a descoperi riscurile de securitate ale sistemului informatic. Evaluarea periodica sta la baza prevenirii tuturor riscurilor de securitate.

  vCTO

  Automatizarea suportului IT cu scop preventiv

  FWaaS

  Securitate intr-o infrastructura cloud de ultima generatie

  FortKnox

  Vulnerability Assesment pentru preventia atacurilor cibernetice

  PARTENERII NOSTRI

  Parteneri tehnologici ai data center-ului HyperCubic

  HYPERHOST – PRIVATE MANAGED CLOUD

  Poti conta pe tehnologia si expertiza noastra pentru solutii IT complete si administrate

  Firewall as a Service (FWaaS)
  Protejeaza-ti reteaua de acces neautorizat din internet, obtine mai multa flexibilitate si scalabilitate cu un singur serviciu in cloud, securizat si gestionat de profesionisti.
  Infrastructure as a Service (Iaas)

  Nevoia de integrabilitate, colaborare si securitate, face ca mediul virtual sa fie prima optiune a companiilor care isi definesc sau isi adapteaza strategia de dezvoltare la provocarile actuale ale mediului de business.

  Backup as a Service si Disaster Recovery 
  Un serviciu gestionat de backup si recuperare a datelor pentru a-ti asigura protectia si continuitatea businessului indiferent de riscul la care esti expus.
  Private Cloud 

  Daca iti doresti un control sporit asupra datelor si personalizare maxima a serviciilor, poti opta pentru un cloud privat intr-o platforma dedicata. Nu mai depinzi de o infrastructura IT fizica.

  Virtual Private Server (VPS)
  Gazduieste website-uri sau aplicatii fara griji cu ajutorul unei solutii cu sisteme de operare preinstalate, gata sa raspunda nevoilor tale de business. 
  Gazduire Mail, Domeniu sau website

  Pentru a-i asigura o prezenta online sigura afacerii tale, conteaza pe serviciile de hosting oferite de HyperCubic. 

  TESTIMONIALE

  Suntem parteneri de incredere pentru toti clientii nostri

  FAQ – INTREBARI SI RASPUNSURI

  Intrebari frecvente

   
  1
  Ce este FWaaS?
   

  FWaaS este o solutie de firewall furnizata ca un serviciu bazat pe cloud, care ofera capabilitati de firewall de ultima generatie (NGFW), inclusiv filtrare web, protectie avansata impotriva amenintarilor (ATP), sistem de prevenire a intruziunilor (IPS) si securitatea sistemului de nume de domeniu (DNS).

  2
  Ce este serviciul firewall?

  Serviciul firewall reprezinta un abonament dedicat companiilor care protejeaza reteaua de amenintari folosind un firewall. Acest lucru este uneori de preferat in locul configurarii propriei infrastructuri fizice pentru a va gestiona securitatea.

  3
  Cum functioneaza Firewall ca serviciu?

  FWaaS este pozitionat intre reteaua companiei tale si internet. Pe masura ce traficul incearca sa intre in reteaua, solutia FWaaS o inspecteaza pentru a detecta si aborda amenintarile. Inspectia analizeaza informatiile continute in fiecare pachet de date, adunand informatii despre provenienta datelor si alte comportamente care pot semnala vreun pericol.

  4
  Carui tip de companii sunt dedicate serviciile de cybersecurity oferite de HyperCubic?

  Serviciile noastre sunt concepute sa sprijine IMM-urile, dar si companiile mari de tip enterprise. Solutiile si serviciile noastre IT se adapteaza nevoilor indiferent de complexitate dar si bugetelor de care dispun companiile.

  CERTIFICARI LA NIVELUL COMPANIEI
  CERTIFICARI TEHNICE LA NIVEL DE ECHIPA
  CERTIFICARI

  Pentru nevoile tale de business, poti conta pe cei mai buni specialisti in domeniu

  Cand vine vorba de expertiza tehnica, ne mandrim cu faptul ca putem oferi clientilor nostri serviciile unor specialisti cu o vasta experienta in IT si in felul in care tehnologia sustine atingerea obiectivelor de business. Echipa noastra are cunostintele, certificarile si profesionalismul necesare businessului tau pentru a creste.

  SUNTEM LA UN MESAJ DISTANTA

  Conteaza pe expertiza noastra pentru solutii de IT management care sa-ti sustina businessul.

  Contacteaza-ne acum

  Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

   Nume*

   Prenume*

   Corporate Email*

   Nr. Telefon

   Mesaj:


   Sună-ne aici Întreabă-ne aici