Backup as a Service HyperCubic:

Control, siguranta si flexibilitate in gestionarea datelor

Asigura continuitatea proceselor de business, elimina pierderile de date si garanteaza replicarea si recuperarea datelor cu BaaS si DRaaS in cloud privat.

Contacteaza-ne acum

Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

  Nume*

  Prenume*

  Corporate Email*

  Nr. Telefon

  Mesaj:


  Mentine siguranta si accesibilitatea permanenta a datelor companiei tale

  Virusii, dezastrele naturale, intreruperile de curent si defectiunile echipamentelor iti pot distruge afacerea. Si nu este o chestiune de daca, ci de cand. In caz de dezastru, trebuie sa poti sa-ti reiei activitatea. Suntem aici sa iti oferim solutii complete care sa raspunda nevoilor afacerii tale.

  FWaaS este un serviciu bazat pe cloud administrat și facilitat de HyperCubic. Serviciile noastre ajuta businessurile aflate in crestere sa isi scaleze cu usurinta FWaaS in functie de nevoile lor suplimentare de securitate si servicii. Echipa noastra de specialisti certificati in cybersecurity isi imbunatateste constant practicile pentru a preveni atacurile cibernetice.

  FWaaS securizeaza traficul de retea din locatii remote. Astfel, utilizatorii care isi desfasoara activitatea remote pot accesa intr-un mod securizat resurele companiei.

  FWaaS poate unifica traficul de retea din diverse retele si locatii geografice printr-o arhitectura simpla. Printr-un overview simplificat, firewall as a service le permite echipelor specializate sa aplice cu usurinta noi reglementari si politici de retea.


  Daca businessul tau nu dispune de cunostintele sau resursele pentru a va forma o echipa IT proprie, externalizarea acestor servicii de securitate cibernetica nu doar ca va economisi timp si bani, dar iti va oferi expertiza extinsa si securitate 24/7.

  Descopera HyperVault

  si minimizeaza expunerea la risc cu o solutie completa de backup as a service

  HyperVault reprezinta un concept hibrid format dintr-o solutie IT si un serviciu IT, al carui obiectiv este managementul situatiilor de risc informatic, definit prin urmatorii parametri: analiza, evaluare, planificare, implementare. Solutiile & Serviciile IT pe care le putem facilita sunt adaptabile oricarei nevoie de business:
  BENEFICII HYPERVAULT – AUDIT IT SI BCDR

  Backup in cloud pentru griji in minus

  Solutie automatizata
  BaaS este automatizat – odata configurat, informatiile sunt salvate automat pe masura ce intra in flux. Etichetarea si monitorizarea datelor se intampla automat.
  Siguranta sporita
  Daca datele sunt pierdute sau sterse, copiile de rezerva sunt disponibile si usor de localizat. Nivelurile multiple de redundanta asigura stocarea mai multor copii ale datelor.
  Recuperare simplificata
  Nivelurile multiple de redundanta asigura disponibilitatea si identificarea datelor cu usurinta. Datele au copii multiple in locatii independente.
  Eficientizare costuri
  Prin mutarea functiilor de backup in cloud, orice business poate accesa cele mai bune servicii, fara costurile asociate backup-ului on-premise.
  Cost fix

  Controleaza-ti costurile operationale cu un cost lunar fix pentru nevoile tale de backup.

  Suport 24/7
  Asistenta tehnica specializata non-stop pentru a monitoriza indeaproape orice potentiala amenintare.
  99,99% uptime

  Ne asiguram ca toate datele tale de business sunt disponibile in orice moment e nevoie.

  Timp redus backup & recovery
  Am redus timpul necesar de backup si restaurare cu 95% pentru a putea oferi o frecvență ridicată de backup.
  Restaurare rapida a datelor

  Asiguram restaurarea rapida a datelor, la nivel granular (fisiere, emailuri sau obiecte) sau complet.

  HyperVault in maximum 24h
  Integreaza servicii de audit IT si solutii de BCDR in businessul tau rapid, prin HyperVault.
  CLIENTII NOSTRI

  De 14 ani, peste 100+ de businessuri au incredere in serviciile noastre

  HYPERVAULT – SERVICII ANALIZA

  Audit IT

  Diagrama logica a retelei
  Analiza diagramei logice a retelei (LND) pentru identificarea posibilelor erori tehnice de configurare sau de securitate.
  Scanare vulnerabilitati 

  Stabilirea gradului de securitate existent la nivelul intregului sistem informatic.

  Verificari complete
  Verificarea sistemului de back-up, a gradului de deteriorare al hardware-ului si a modului in care se prelucreaza datele
  Raport audit IT

  Propuneri de optimizare, securitate; BCP (business continuity plan) & DRP (disaster recovery plan); achizitii specifice.

  PARTENERII NOSTRI

  Parteneri tehnologici ai data center-ului HyperCubic

  HYPERVAULT – SERVICII BACKUP SERVICE & DISASTER RECOVERY

  Managementul situatiilor de risc

  Evaluare aparitiei scenariilor de risc informatic
  Identificam capacitatea companiei de a ramane functionala,in conditii de siguranta, in cazul unor scenarii disruptive: dezastre naturale; atacuri cibernetice; caderea comunicatiilor
  Definire solutiile existente
  In functie de rezultatele evaluarii, stabilim strategia de continuitatea a afacerii, atat din perspectiva procedurilor, cat si a echipamentelor sau solutiilor IT necesare.
  Definire parametri RTO-RPO

  Stabilim exact cat timp de interventie avem la dispozitie pentru a remedia incidentul inainte de a afecta in mod serios operatiunile si businessul.

  Definire politici de backup
  Propunem solutii si servicii necesare afacerii tale pentru un proces de backup si data recovery controlat si securizat: data center, veeam, cloud.

  Cum functioneaza Business Continuity & Disaster Recovery - BCDR

  Conteaza pe expertiza si tehnologiile HyperVault pentru planul tau de BCDR

  Echipa dedicata

  Conteaza pe expertiza unei echipe externe care iti poate garanta know-how extins, experienta si o perspectiva obiectiva.

  Analiza completa

  Identificam centrele de cost si cele mai importante functii de business pentru a proteja ce conteaza cel mai mult pentru compania ta.

  Planificarea resurselor

  Identificam resursele tehnice si operationale necesare in timpul unei crize, precum si oamenii cheie & pasii pentru solutionare.

  Definirea parametrilor

  Determinam cat timp un sistem IT poate ramane nefunctional după un incident major si cate date pot fi pierdute fara a afecta compania.

  TESTIMONIALE

  Suntem parteneri de incredere pentru toti clientii nostri

  HYPERVAULT - CARACTERISTICI TEHNICE

  Conteaza pe o infrastructura de back care raspunde nevoilor tale de business

  Unde sunt stocate datele dale?

  Intr-un Data Center HyperCubic!

  Centrul nostru de date respecta cele mai exigente norme din domeniu si este capabil sa ofere caracteristici tehnice la cel mai inalt nivel:
  FAQ – INTREBARI SI RASPUNSURI

  Intrebari frecvente

   
  1
  Ce este BCDR?
   

  BCDR inglobeaza un set de abordari sau procese care ajuta o organizatie sa-si revina in urma unui dezastru si sa-si reia operatiunile de afaceri. Dezastrele includ: calamitati naturale, intreruperi din cauza alimentarii cu energie electrica, neglijenta angajatilor, defecțiuni hardware / software sau atacurile cibernetice.

  2
  Care este diferenta intre BaaS si DRaaS?

  Continuitatea afacerii (BC) se concentreaza pe mentinerea operationala a afacerii in timpul unui dezastru, in timp ce recuperarea in caz de dezastru (DR) se concentreaza pe restabilirea accesului la date si a infrastructurii IT dupa un dezastru. Un business are nevoie atat de servicii de Backup (BaaS), cat si de Disaster Recovery (DRaaS) inteligent interconectate pentru a-si putea relua activitatea intr-un timp optim.

  3
  De ce este necesar ca backup-ul companiei sa fie extern?

  Mediul intern de productie reprezinta tinta unui atac cibernetic, asadar, posibilitatea evitarii unor repercusiuni majore apare doar dintr-o locatie externa de tip data-center.

  4
  Cat de des se face backup pentru datele stocate in centrul de date?

  Acest aspect se stabileste individual, in functie de nevoile de business ale clientului.

  CERTIFICARI LA NIVELUL COMPANIEI
  CERTIFICARI TEHNICE LA NIVEL DE ECHIPA
  CERTIFICARI

  Pentru nevoile tale de business, poti conta pe cei mai buni specialisti in domeniu

  Cand vine vorba de expertiza tehnica, ne mandrim cu faptul ca putem oferi clientilor nostri serviciile unor specialisti cu o vasta experienta in IT si in felul in care tehnologia sustine atingerea obiectivelor de business. Echipa noastra are cunostintele, certificarile si profesionalismul necesare businessului tau pentru a creste.

  SUNTEM LA UN MESAJ DISTANTA

  Conteaza pe expertiza noastra pentru solutii de IT management care sa-ti sustina businessul.

  Contacteaza-ne acum

  Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

   Nume*

   Prenume*

   Corporate Email*

   Nr. Telefon

   Mesaj:


   Sună-ne aici Întreabă-ne aici