Google Apps & Microsoft Office 365

Flexibilitate. Accesibilitate.


  • Control & Eficienta

    Atat Google Apps, cat si Microsfot Office 365 ofera posibilitatea de a accesa in Cloud aplicatii menite sa optimizeze fluxul commercial cu focus in urmatoarele directii: Comunicare (solutie email, video-call, instant messaging), Acces securizat si partajat la documente, Editare online/offline documente, Calendar si share, Contacte, Trasabilitatea in timp real a procesului de vanzare.

  • Google Apps

    Google Apps se pozitioneaza prin simplitate, libertate si acces facil, adaptabilitate si integrabilitate. Principalele caracteristici ale acestei solutii constau in simplitatea utilizarii, disponibilitatea extinsa pe toate echipamentele, scalabilitate si optiuni de control adaptate fiecarui tipar comportamental.

  • Microsoft 365

    Cu notiuni precum File Sharing si Financially-Backed SLA, solutia oferita de Microsoft se poate integra pe orice echipament, fie desktop, laptop, tableta sau telefon mobil. In plus,  Suita Office este instalata direct pe statia de lucru si  poate fi folosita chiar si in lipsa unei conexiuni la internet.