Cream solutii  prin tehnologie

Scalam  business-uri prin expertiza

Colaboram strans cu clientii nostri pentru a dezvalui misterele si provocarile din industria lor. Cu o perspectiva clara asupra fiecarei situatii, putem oferi solutii IT sigure, scalabile si inovative, care sa le permita sa se diferentieze de competitori.

Nascuti din necesitate in vremuri deloc prielnice -2009, continuam sa identificam oportunitati acolo unde altii se opresc.

De 14 ani, lucram neobositi si crestem impreuna cu toti clientii pe care i-am ajutat pe parcursul timpului. Alegem sa nu ne mulam pe modelele existente, ci sa cream solutii noi care se adapteaza pe nevoi specifice. Prevenim incidentele, suntem plasa de siguranta in caz de dezastru, dar si un partener de business de incredere, care sustine cresterea afacerilor de orice dimensiune.

Indiferent de dimensiunea companiei si industriei, putem oferi expertiza si resursele necesare pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa ajungeti mai aproape de succesul dorit. Suntem devotati calitatii serviciilor si satisfacerii clientilor, oferind o echipa tehnica foarte bine pregatita.

Gandim strategic, atat din punct de vedere tehnologic, cat si de business, pentru a integra IT-ul in succesul oricarei companii. 

IT-ul se află acolo unde există competitivitate!

Principiile de business HyperCubic

Credem ca adevarata putere sta in intelepciunea prin care reusesti sa previi pagubele

Viziune

Un mediu de afaceri orientat spre nevoile oamenilor este cel mai eficient pentru succesul pe termen lung. Nu lucram in domeniul IT deservind oameni, ci in domeniul oamenilor, prestand servicii IT. Ca atare ne asumam tot ce tine de un livrabil calitativ – atitudine si aptitudini tehnice si antreprenoriale.

Misiune

Ajutam companiile sa integreze tehnologia in tot ceea ce fac, sa construiasca rezilienta si sa descopere noi oportunitati. Aducem laolalta expertiza tehnica la cel mai inalt nivel, impreuna cu intelegerea afacerii si viziunea comerciala, iar invatarea continua a devenit a doua noastra natura. Educam si aliniem obiectivele de IT celor de business. Credem ca orice organizație poate sa devina extrem de productiva, iar misiunea noastra este de a ajuta vizionarii sa-si transforme visul in realitate.

Concept

Informatia confera putere si suntem constienti de pericolul expunerii ei, drept urmare luam masurile necesare pentru a va reprezenta interesele de business. Oamenii cred ca sunt puternici cand reusesc sa repare ceva. Noi credem ca adevarata putere sta in ințelepciunea prin care reusesti sa previi pagubele, pentru ca asta inseamna sa creezi valoare pentru altcineva.

Valori

Promovam cultura serviciilor superioare si consideram ca orice companie genereaza 5 forme distincte de capital: reputational, social, uman, financiar si fix. Maximizarea impactului fiecarui tip de capital necesita abilitati speciale, morale, interpersonale sau de relationare. Standardele etice sporesc valoarea tuturor acestor capitaluri iar noi le detinem si prin asta ne diferentiem. Livram calitate si o facem pe intelesul afacerii tale. Construim un loc de munca incluziv și respectuos, in care iti poti exprima liber personalitatea.
Expertiză

Ne luam angajamentul de a oferi servicii exceptionale, depasind asteptarile, prin eforturi continue pentru a imbunatati procesele si rezultatele.

Agilitate

Raspundem rapid si eficient la schimbarile pietei, tehnologiei sau nevoilor clientilor, maximizand impactul capitalului reputational, social, uman, financiar si fix.

Oamenii

Succesul nostru depinde de contributia si colaborarea tuturor angajatilor, clientilor si partenerilor. Muncim si reusim impreuna.

Etica

Punem pret pe integritate, onestitate și corectitudine în toate relatiile de afaceri pe care le dezvoltam.

Ne pretuim oamenii, expertiza pe care o putem oferi, clientii si increderea pe care am cultivat-o

0
De specialiști
0
Ani de experiență
0 +
Clienți mulțumiți
0 Ani
Rata de retenție clienți

Nascuti din necesitate, in vremuri deloc prielnice

Din 2009 continuam sa identificam oportunitati acolo unde altii se opresc. Ne-am orientat intotdeauna inspre o abordare proactiva, prevenind pagube, pentru a genera valoare clientilor nostri.

Parteneri tehnologici

CERTIFICARI

Pentru nevoile tale de business, poti conta pe cei mai buni specialisti in domeniu

Cand vine vorba de expertiza tehnica, ne mandrim cu faptul ca putem oferi clientilor nostri serviciile unor specialisti cu o vasta experienta in IT si in felul in care tehnologia sustine atingerea obiectivelor de business. Echipa noastra are cunostintele, certificarile si profesionalismul necesare businessului tau pentru a creste.

CERTIFICARI LA NIVELUL COMPANIEI
CERTIFICARI TEHNICE LA NIVEL DE ECHIPA

Echipa de management

Bogdan Rohan

CEO & Founder

Alexandru Trifu

Sales Manager

George Lisandru

IT Services Manager

Sună-ne aici Întreabă-ne aici