Hypercubic
Despre noi și de ce să ne alegi

Misiune

Aducem laolalta expertiza tehnica la cel mai inalt nivel, impreuna cu intelegerea afacerii si viziunea comerciala, iar invatarea continua a devenit a doua noastra natura. Educam si aliniem obiectivele de IT celor de business.

Viziune

Nu lucram în domeniul IT deservind oameni, ci în domeniul oamenilor, prestand servicii IT. Ca atare ne asumam tot ce tine de un livrabil calitativ – atitudine si aptitudini tehnice si antreprenoriale.

Despre-noi1
Global,Business,Concept.

Concept

Oamenii cred ca sunt puternici cand reusesc sa repare ceva. Noi credem ca adevarata putere sta in ințelepciunea prin care reusesti sa previi pagubele, pentru ca asta inseamna sa creezi valoare pentru altcineva.

Valori

Promovam cultura serviciilor superioare si consideram ca orice companie genereaza 5 forme distincte de capital: reputational, social, uman, financiar si fix. Maximizarea impactului fiecarui tip de capital necesita abilitati speciale, morale, interpersonale sau de relationare. Standardele etice sporesc valoarea tuturor acestor capitaluri iar noi le detinem si prin asta ne diferentiem. Livram calitate si o facem pe intelesul afacerii tale.

# Despre Noi
Nascuti din necesitate, in vremuri deloc prielnice

Din 2009 continuam sa identificam oportunitati acolo unde altii se opresc.

Sună-ne aici Întreabă-ne aici