Design & Administrare Web

Optimizare. Configurare.


  • Hosting & Administrare

    Gazduim si administram site-urile necesare activitatii tale, astfel incat afacerea ta sa se bucure de o imagine impecabila in mediul online. Preluam grijile adaugarii, editarii si administrarii continutului, atat sub forma textului, cat si a elementelor vizuale, si ne ocupam de actualizarea permanenta a platformei si plug-in-urilor folosite, astfel incat acestea sa functioneze mereu la parametri optimi. 

  • SEO & Google Adwords

    Pentru a putea fi cartea de vizita online a afacerii tale, dar si un canal bun pentru generarea lead-urilor si cresterea vanzarilor, site-ul nu trebuie sa fie doar actual, ci si vizibil. Tocmai de aceea, stabilim impreuna cu fiecare client strategia de promovare potrivita domeniului si companiei sale, pentru a atrage cat mai multi vizitatori si a castiga o pozitie fruntasa in listele motoarelor de cautare.

  • Securitate & Back-up

    De ce un site de succes este, in primul rand, un site bine protejat? Deoarece vizibilitatea si un trafic semnificativ inseamna expunere, atat catre potentiali clienti, cat si catre potentiale atacuri cibernetice. Echipa noastra efectueaza verificari periodice amanuntite, astfel incat sa putem identifica la timp eventuale vulnerabilitati si sa putem elimina orice posibila amenintare.