Jurnal IT de pandemie!!! anagedServices IToutsourcing

Asa cum ii sta bine unei companii care a vazut semnatura unui prim client pe contract in anul 2009 (o alta fila de istorie) ne reconfirmam ADN-ul si transformam criza intr-un element catalizator. Vorba aia romaneasca: “Sanatosi sa fim, ca le ducem pe toate!!!”.

Deocamdata, sanatosi suntem si asta va dorim si voua, iar in termeni de business, ne-am distantat doar fizic, nu si social sau tehnologic. Aceasta perioada a reprezentat un stalp al probitatii vizavi de tot ce presupune notiunea de echipa si credem noi, ne-a intarit. Suntem mai conectati, mai altruisti, mai deschisi, mai flexibili si mai umani, intr-un domeniu care a capatat noi particularitati si a atins noi orizonturi.

A fost si este inca o perioada care testeaza tot ce este mai subtil in fiinta umana, de la valori morale si pana la educatie sau spirit de sacrificiu. Partea buna este ca ne scoate din zona de confort, ne obliga sa evoluam si sa gasim noi surse de supravietuire. Sunt vremuri in care gandirea preceda actiunea, in care trebuie sa gestionam incertitudini nu riscuri si in care planificam actiuni concrete, nu facem doar planuri (intentii).

Noi asa am ales sa abordam aceasta cursa nebuna cu viata, personala si profesionala.Obiectivul nostru a fost sa diminuam pe cat posibil haosul care ne inconjoara si sa cream un ecosistem adaptabil. Nu am privit prea departe in zare, ci in imediata apropiere, la abilitatile, cunostintele care ne caracterizeaza si cum se imbina acestea cu nevoile de business.

Asa a luat nastere o serie de solutii si produse IT:

No alt text provided for this image
Sună-ne aici Întreabă-ne aici