Audit IT


O analiza impartiala a infrastructurii tale IT

Nu astepta pana este prea tarziu! Asigura-te ca infrastructura IT a businessului tau functioneaza optim prin identificarea proactiva a problemelor.

Contacteaza-ne acum

Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

  Nume*

  Prenume*

  Corporate Email*

  Nr. Telefon

  Mesaj:


  Descopera-ti lacunele tehnologice printr-un audit IT complet

  Un audit de securitate IT este esential oricarui business pentru a se asigura ca infrastructura actuala este sigura, fiabila si aliniata cu scopurile si obiectivele sale. Auditul ofera informatii valoroase asupra sistemelor IT, identifica potentiale riscuri si vulnerabilitati si recomanda masuri pentru a le aborda si solutiona.

  Companiile pot alege sa ruleze aplicatiile lor pe o infrastructura de tip IaaS avand la dispozitie diferite sisteme de operare si platforme. Acestea nu mai sunt nevoite sa investeasca in hardware si licente costisitoare.

  Poti implementa noi tehnologii fara a fi nevoie sa investesti in infrastructura de baza, ceea ce va accelera inovarea si cresterea afacerii.

  Prin IaaS, companiile au un control mult mai mare cand vine vorba de CAPEX vs OPEX deoarece nu mai sunt nevoite sa achizitioneze in mod direct resursele IT necesare pentru a mentine propriile servere, optimizand astfel costurile de intretinere si administrare.


  IaaS permite companiilor sa adauge sau sa elimine rapid putere de procesare si stocare pentru a se adapta la nevoile fluctuante ale afacerii.

  Elimina investiile majore si neprevazute, acceseaza resursele de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie si cat ai nevoie printr-o solutie IaaS flexibila.Cu IaaS beneficiezi de o alocare dinamica a resurselor si poti scala in sus sau in jos atunci cand cererea este ridicata sau redusa.

  Descopera riscurile ascunse cu un audit IT la nivelul intregului sistem informatic

  Un audit IT vizeaza:

  SERVICII ANALIZA

  AUDIT IT

  Diagrama logica a retelei
  Analiza diagramei logice a retelei (LND) pentru identificarea posibilelor erori tehnice de configurare sau de securitate.
  Scanare vulnerabilitati
  SStabilirea gradului de securitate existent la nivelul intregului sistem informatic printr-un vulnerability assessment.
  Verificari complete
  Verificarea sistemului de back-up, a gradului de deteriorare al hardware-ului si a modului in care se prelucreaza datele
  Raport audit IT
  Propuneri de optimizare, securitate; BCP (business continuity plan) & DRP (disaster recovery plan); achizitii specifice
  CLIENTII NOSTRI

  De 14 ani, peste 100+ de businessuri au incredere in serviciile noastre

  BENEFICIILE UNUI AUDIT IT

  Securizeaza-ti vulnerabilitatile, protejeaza-ti afacerea

  Securitate sporita
  Un audit IT iti garanteaza revizuirea controalelor de securitate ale sistemului IT si identificarea oricaror puncte slabe sau lacune care ar putea fi exploatate de atacatori.
  Eficienta imbunatatita
  Printr-o analiza amanuntita poti identifica zonele de ineficienta ale sistemului IT, cum ar fi procesele redundante sau tehnologiile invechite, ca sa-ti imbunatatesti eficienta operationala.
  Control asupra datelor
  Auditul IT ofera organizatiilor oportunitatea de a reproiecta sau de a consolida controalele de securitate neconcepute bine sau ineficiente, conducand astfel la o mai buna protectie a datelor.
  Decizii de business mai bune
  Informatiile furnizate de un audit IT pot ajuta organizatiile sa ia decizii mai informate cu privire la sistemele si investitiile lor viitoare, oferindu-le o directie clara asupra ariilor care necesita imbunatatiri.
  Reducerea costurilor
  Prin identificarea ineficientelor, optimizarea utilizarii resurselor, recomandandarea solutiilor rentabile si sporind securitatea pentru a evita incidentele costisitoare, un audit IT iti va economisi bani pe termen lung
  Proces neinvaziv si rapid
  Efectuarea unui audit IT nu iti opreste procesele de business. De indata ce semnezi acordul de confidentialitate, iti poti continua munca. Auditul este automatizat, asa ca vrei primi raportul complet in cateva zile.
  TESTIMONIALE

  Suntem parteneri de incredere pentru toti clientii nostri

  FAQ – INTREBARI SI RASPUNSURI

  Intrebari frecvente

  1
  Ce este un audit IT?

  Un audit IT este un proces de evaluare a sistemelor, proceselor si securitatii IT ale unei organizatii pentru a se asigura ca indeplinesc obiectivele organizatiei, cerintele legale si de reglementare si cele mai bune practici din industrie.

  2
  Sunt datele companiei mele in siguranta in timpul auditului?

  In mod cert. Orice audit pe care il desfasuram se desfafoara sub acord de confidentialitate (NDA) si luam foarte in serios protectia datelor companiilor pe care le analizam. Intelegem ca datele pe care le accesam in timpul unui audit pot fi sensibile si confidentiale si le tratam intotdeauna cu cea mai mare atentie si discretie.

  3
  De ce este important un audit IT?

  Un audit IT este important pentru a se asigura ca sistemele IT ale unei organizatii sunt sigure, eficiente si conforme. Poate identifica potentiale riscuri, vulnerabilitati si ineficiente si poate oferi recomandari pentru imbunatatire.

  4
  Care este scopul unui audit IT?

  Scopul unui audit IT poate varia in functie de dimensiunea, complexitatea si industria organizatiei. Poate acoperi domenii precum securitatea datelor, infrastructura de retea, vulnerabilitatea la atacuri cibernetice sau conformitatea prelucrarii datelor.

  5
  Cine efectueaza un audit IT?

  Un audit IT poate fi efectuat de auditori interni sau auditori externi care sunt instruiti si cu experienta in evaluarea sistemelor si controalelor IT.

  6
  Cat dureaza un audit IT?

  Durata unui audit IT poate varia in functie de sfera auditului si de complexitatea sistemelor IT ale organizatiei. Deoarece HyperCubic a automatizat procesul acesta, businessurile se pot astepta ca procesul sa dureze pana in 5 zile lucratoare de la semnarea acordului de confidentialitate intre parti.

  7
  Ce se intampla dupa un audit IT?

  Dupa un audit IT, auditorul va furniza un raport care include constatarile, recomandarile si actiunile sugerate pentru imbunatatire. Apoi organizatia poate folosi aceste informatii pentru a rezolva orice probleme identificate si pentru a-si imbunatati lacunele tehnice.

  8
  Cat de des ar trebui efectuat un audit IT?

  Frecventa auditurilor IT poate varia in functie de dimensiunea, complexitatea si industria organizatiei. In general, se recomanda efectuarea unui audit IT cel putin o data pe an sau ori de cate ori apar modificari semnificative ale sistemelor sau operatiunilor IT ale companiei.

  CERTIFICARI

  Pentru nevoile tale de business, poti conta pe cei mai buni specialisti in domeniu

  Cand vine vorba de expertiza tehnica, ne mandrim cu faptul ca putem oferi clientilor nostri serviciile unor specialisti cu o vasta experienta in IT si in felul in care tehnologia sustine atingerea obiectivelor de business. Echipa noastra are cunostintele, certificarile si profesionalismul necesare businessului tau pentru a creste.

  CERTIFICARI LA NIVELUL COMPANIEI
  CERTIFICARI TEHNICE LA NIVEL DE ECHIPA
  SUNTEM LA UN MESAJ DISTANTA

  Conteaza pe expertiza noastra pentru solutii de IT management care sa-ti sustina businessul.

  Contacteaza-ne acum

  Completeaza campurile de mai jos cu informatiile obligatorii (notate cu *) pentru a lua legatura cu noi.

   Nume*

   Prenume*

   Corporate Email*

   Nr. Telefon

   Mesaj:


   Sună-ne aici Întreabă-ne aici