atacurile cibernetice, infografic

Intr-o era definita de inovatia digitala si interconectivitate, protejarea afacerilor impotriva atacurilor cibernetice nu a fost niciodata mai cruciala. Infograficul nostru serveste drept un semnal de alarma cu privire la peisajul amenintarilor in continua crestere, care pot provoca haos in orice business, indiferent de dimensiune. Pe masura ce lumea noastra devine tot mai digitalizata, atacurile cibernetice au devenit alarmant de comune si mai sofisticate, reprezentand riscuri semnificative atat pentru integritatea datelor, cat si pentru stabilitatea financiara. Atacurile cibernetice sunt mai frecvente decat ne-am putea imagina, iar faptul ca nu ni s-a intamplat noua (inca) nu inseamna ca nu se intampla, iar costurile unui atac pot falimenta aproape orice afacere. Intelegerea si recunoasterea acestei situatii este vitala pentru antreprenori si decidenti pentru a lua masuri corespunzatoare pentru protejarea organizatiilor lor.

Urmareste infograficul de mai jos si pune-te la curent cu ultimele date la nivel global, european si national cand vine vorba de securitatea cibernetica, dar si ce masuri se pot folosi pentru a-ti proteja afacerea. 👇

atacurile cibernetice, statistici infografic

Devine evident faptul ca protejarea afacerii impotriva atacurilor cibernetice nu este doar o optiune, ci o necesitate absoluta pentru supravietuirea in peisajul digital. Cresterea atacurilor cibernetice, atat in frecventa, cat si in sofisticare, subliniaza urgenta ca afacerile sa-si intareasca apararea.

Infograficul a explorat cele mai recente studii cand vine vorba de securitate cibernetica, incercand sa demonstreze ca atacurile se intampla, chiar si in Europa, nu doar intr-un peisaj global din care noi nu facem parte. Cu ajutorul unei echipe de raspuns la dezastre echipata cu tehnologii adecvate, afacerile pot reduce eficient potentialele daune si castiga capacitatea de a-si reveni in urma incidentelor cibernetice. 

Sursele mentionate in infografic:

Ai nevoie de un partener de incredere cand vine vorba de securitate cibernetica?

De peste 14 ani, HyperCubic este un partener strategic pentru peste 100 de businessuri de toate dimensiunile. Oferim o gama completa de servicii IT gestionate in cloud: IaaS (infrastructure as a service si propriul data center), BaaS si BCDR (Backup as a service si Business Continuity & Disaster Recovery), securitate cibernetica (Firewall as a Service) si ITSM (IT Services Management level 1, 2, 3 si 4). 

Daca doresti sa-ti accelerezi transformarea digitala si sa-ti dezvolti afacerea in ritmul tau, suntem la un mesaj distanta. 

Sună-ne aici Întreabă-ne aici