Subiectul de astazi este unul egoist. Azi vorbim despre noi.

M-am gandit ca este politicos sa ne prezentam mai bine tie. Azi vreau sa discutam despre idea de ‘outsourcing’, despre ce ofera Hypercubic si ce beneficii aduc astfel de servicii companiei tale sau potentialei tale companii.

 

In primul rand, ‘outsourcing’ este definit ca un mijloc de externalizare a unor procese interne ale unei companii. Mai pe romaneste, inseamna ca te folosesti de resurse externe. Acest serviciu incepe sa fie din ce in ce mai utilizat in Romania deoarece este mai avantajos sa achizitionezi servicii de la alta firma, in loc sa le introduci practic in mediul tau. Poate te intrebi de ce spunem asta, dar uite, un exemplu este faptul ca lucrezi cu profesionisti 100%, cel putin noi, HyperCubic, suntem profesionisti. Pe langa acest avantaj, nivelul de risc si de costuri este redus considerabil. Resursele tale financiare si umane se pot concentra pe principalul domeniu de activitate, deoarece firma de outsourcing a preluat ‘stresul IT‘ si se asigura ca totul functioneaza in parametrii optimi.

 

In al doilea rand, protectia datelor probabil reprezinta un impediment atunci cand o companie apeleaza la o firma de outsourcing IT, poate din motive de neincredere. Principalul interes este oferirea unui mediu sigur pentru fiecare client in parte si specialistii firmei de outsourcing IT sunt complet constienti de aceste aspecte. O firma specialziata de outsourcing IT integele nevoia de protectie si siguranta, de aceea acest subiect este tratat cu seriozitate si bineinteles in parametrii legali pentru un contract benefic ambelor parti. Firma de IT o sa te cunoasca complet, o sa iti faca un audit IT dar, ea este scutul tau de protectie din momentul inceputului acestui parteneriat. Aspectul foarte important al acestui acord este faptul ca, in mod regulat, firma de outsourcing IT are in atentie posibilele slabiciuni si tu, ca si client, esti atentionat si prevenit in mod eficient.

 

Beneficiile unui parteneriat cu o firma de outsourcing IT sunt evidente in reducerea costului, imbunatatirea focusului companiei pe obiectivele principale. Pe langa toate aceste aspecte, tehnologia de ultima generatie si o echipa de elita au ca principal obiectiv imbunatatirea si optimizarea activitatii, fiind flexibili si adaptandu-se nevoilor tale, ale angajatilor tai. Trebuie inteles faptul ca, desi tu delegi aceasta activitate, trebuie sa comunici ce iti doresti sa realizezi, ce strategie si ce idei ai, adica ce iti doresti tu din aceasta colaborare, in asa fel incat sa poti avea acces la pachetul cel mai potrivit nevoilor tale.

Competitia este din ce in ce mai stransa si nivelul din ce in ce mai ridicat iar, firmele de outsourcing IT sunt din ce in ce mai cautate pentru serviciile lor deoarece aduc beneficii considerabile. Concluzia o putem trage doar din punctul nostru de vedere, noi putem sa optimizam serviciile interne de IT dar, efortul principal si responsabilitatea principala ca si viitorul succes raman in mana ta. Nu oferim succesul garantat al companiei tale dar, oferim primul pas spre succes si o calatorie mai putin incurcata catre obiectivele tale principale. hypercubic

Sună-ne aici Întreabă-ne aici